Marknadsföringsuppdrag för HNA

I juni 2013 vann ohappa en upphandling avseende marknadsföringstjänster för Hudiksvalls Näringslivs AB (HNA).

Samarbetet inleddes med att ohappa planerade, processledde och dokumenterade en workshop där VD och övriga medarbetare på HNA deltog. Arbetet resulterade i en marknadskommunikationsplan där riktlinjerna för kommande år togs fram.

Därefter har vi levererat en ny responsiv webbplats och två broschyrer om företaget och dess tjänster. ohappa projektledde arbetet med den nya webbplatsen. Vi tog fram förslag på innehåll och struktur, formgav, intervjuade nyckelpersoner och producerade allt textinnehåll, anlitade fotograf, planerade fotografering och sist men inte minst, byggde sidan tekniskt.

Webbplatsen är helt responsiv och integrerad med HNAs sociala mediekanaler, Twitter och LinkedIn.

De båda broschyrerna beskriver HNAs verksamhet och erbjudande. Även här ansvarade ohappa för projektledning, formgivning, intervjuermed nyckelpersoner, textproduktion och fotografering.

www.hna.se
HNA på LinkedIn
HNA på Twitter

Tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev