SMP Parts AB väljer ohappa

SMP Parts AB har valt ohappa AB som sin partner för marknadskommunikation. Samarbetet inleddes i början av 2014 och resultatet av arbetet kommer att synas senare i vår.

SMP Parts är en ledande konstruktör och tillverkare av utrustning och redskap av hög kvalitet för grävmaskiner och grävlastare. De har utvecklat produkten Swingotilt® och lanserade nyligen säkerhetslösningen HardLock®. Med över 30 års erfarenhet i branschen har SMP Parts kunskap och expertis för att kunna erbjuda och leverera helhetslösningar och kompletta redskapspaket. SMP Parts har marknadens bredaste sortiment av grävtillbehör, snabbkopplingar, skopor och liknande redskap. Företaget har auktoriserade återförsäljare med service och kundstöd i Europa och Nordamerika. SMP Parts har 100 anställda och omsätter drygt 200 MSEK.

- I ohappa AB har vi hittat en partner som kan ta ett helhetsgrepp och aktivt driva vår marknadskommunikation, säger Mikael Falk på SMP Parts AB. De har erfarenhet från industribranschen och stort kunnande och bredd inom marknadsföringsområdet vilket passar oss utmärkt.

- SMP Parts AB är ett spännande företag som gjort en imponerande resa så här långt. Med tanke på den förändring som sker inom tillverkningsindustrin, inte minst lokalt, så är det glädjande att se en aktör med framtidstro och visioner, säger Ola Engman, VD på ohappa AB. Vi är glada för förtroendet och ser fram mot att ge SMP Parts de bästa förutsättningarna för att nå nya marknader och ta större marknadsandelar.

Tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev