ohappa vann upphandling

hna.jpgohappa har vunnit en upphandling avseende marknadsförings- och kommunikationstjänster för Hudiksvalls Näringslivs AB. Avtalet sträcker sig över tre år med option på ytterligare 12 månader och omfattar allt från strategiska tjänster till operativt utförande i webb, sociala medier, print, PR och events.

– Hudiksvalls Näringslivs AB sökte en partner med lång erfarenhet och kompetens som kan leverera ett brett spektra av tjänster inom marknadsföring och kommunikation. Vi är väldigt glada över förtroendet och ser fram mot detta samarbete med Hudiksvalls Näringslivs AB, säger Ola Engman, VD för ohappa AB.

- Vi är glada att ha ett långsiktigt avtal på plats. Det ger oss möjlighet att arbeta strategiskt för att sätta varumärket HNA och våra tjänster på kartan, säger Mattias Durnik, VD på Hudiksvalls Näringslivs AB.

Tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev