Ny webbsida åt Fotograf Philippe

 

ohappa-fb-timeline-philippe-ny-webb.png

ohappa har producerat en ny webbsida åt fotograf Philippe Rendu i Hudiksvall. Önskemålet från kunden var en responsiv webbsida med modern grafisk form där hans egna bilder skulle vara i fokus. Bilderna skulle kunna visas i olika format och i ett interaktivt flöde.Vi byggde ett bildgalleri med en filtreringsfunktion där bilderna sorteras utifrån olika kategorier som exempelvis bröllop, barn, porträtt och Hälsingland. Bildgalleriet fungerar även som en bildblogg där kunden enkelt kan publicera ett blogginlägg tillsammans med bilden.

”Att beställa en ny webbsida är ett stort och viktigt beslut för mig. Webben fungerar som mitt skyltfönster mot omvärlden så det är viktigt att den speglar den jag är. ohappa förstod snabbt vad jag var ute efter, levererade skisser och byggde därefter snabbt och effektivt en webbsida helt i min smak. Jag är väldigt nöjd med resultatet!”
Philippe Rendu

www.philippe.se

 

Tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev