Produktlansering för BRUKS Mobile Chippers

Bruks 1006

BRUKS Mobile Chippers satsar framåt och lanserar sin största flishugg någonsin som nu visas på mässor i Europa. ohappa har i samarbete med kunden tagit fram lanserings- och mässmaterial.

Med över 40 år i branschen och en egenutvecklad huggteknik är BRUKS flishuggar världsledande när det kommer till fliskvalitet och hög effektivitet, något som gör stor skillnad i totalekonomi både för entreprenören och slutkunden, som i många fall är fliseldade värmeverk.

BRUKS Mobile Chippers konstruerar, tillverkar och säljer mobila flishuggar till ett stort antal länder i Europa och världen. De större huggarna monteras på lastbilar och skotare. Mindre varianter monteras på vagnar och drivs då av en traktor eller en lastbil. BRUKS Mobile Chippers är en del i BRUKS-koncernen, som förutom mobila flishuggar även konstruerar och tillverkar utrustning för bulkmaterialhantering i till exempel sågverk, biobränsleanläggningar och massaindustri. 

Samarbetet med ohappa inleddes under hösten 2014 med produktion av säljstöd och produktkataloger och under våren 2015 fick ohappa uppdraget att stödja BRUKS i lanseringen av en ny högkapacitetshugg, BRUKS 1006, som kan flisa hela träd upp till 60 cm i diameter. Den nya huggen BRUKS 1006 presenteras bland annat i film, säljstödjande material, annonser, pressmeddelanden och produktinformation.

Lanseringen av BRUKS 1006 pågår för fullt och i dagarna visas en lastbilsmonterad demomaskin upp på Lignamässan i Hannover. Under sommaren 2015 kommer maskinen att visas upp på mässor i Sverige och Europa.

Bruksmobile.com
Bilder och produktinfo

Film från lanseringsevent:

 

 

Tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev