Vi söker kundansvarig projektledare

Om oss
ohappa är en kommunikationsbyrå främst inriktad mot B2B. Vi utvecklar våra kunders marknadsföring, säljstöd och kommunikation både internt och externt.
Vår styrka är integrerad marknadskommunikation där digitala kanaler spelar en viktig roll. "Vi gör marknadschefer till hjältar" är vår ledstjärna. Med den vill vi betona att vi lyckas när våra kunder lyckas, när företagen stärks av marknadsföringen och marknadsavdelningen hyllas för ett bra jobb.

Vårt uppdrag är att skapa tillväxt och konkreta resultat hos våra kunder och därmed höja medvetenheten om vad relevant marknadsföring kan betyda i praktiken. Resultat på marknadssidan är värda att firas av hela företaget. Vare sig det är en lyckad mässa eller produktlansering, fler följare på LinkedIn, eller en film som har visats och direkt eller indirekt lett till förfrågningar eller ökad försäljning så är det något som berör alla i företaget.

Dina arbetsuppgifter
Genom ditt arbete är du med och bidrar till våra kunders tillväxt. Du har en aktiv roll i arbetet med att utveckla kundernas marknadsföring, kommunikation och försäljning. Förutom ett spännande och omväxlande jobb med roliga utmaningar, erbjuder vi dig en dynamisk och flexibel arbetsmiljö, med kompetenta och drivna kollegor i vårt moderna kontor i Hudiksvall. Vår geografiska huvudmarknad är idag Hälsingland och Stockholm. Ambitionen är att utvidga vår marknad, vilket innebär att tjänsten kommer innefatta resor.
Din roll på ohappa innebär både kund- och projektansvar, från uppstart till leverans och uppföljning.
Din huvuduppgift som kundansvarig projektledare är att sälja in, presentera och leverera våra tjänster till både nya och befintliga kunder. Som kundens första kontakt lyssnar du in och kartlägger behov och förutsättningar. I projekten fördelar du ansvar och arbetsuppgifter till teamet på ohappa och tillsammans tar ni fram och presenterar lösningar som ger resultat för kunden. Du arbetar mot tydliga mål avseende ekonomi och kvalitet. ohappa lägger stor vikt vid långsiktiga kundrelationer och arbetar fokuserat för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Din profil
Du är en kontaktsökande och utåtriktad person, som genom att vara lyhörd och inlyssnande snabbt får förtroende från din omgivning. Att bilda nätverk och att skapa kontakt är en av dina starka egenskaper. Vi erbjuder dig en trivsam och inspirerande arbetsmiljö med öppen atmosfär och du är en positiv och trygg person som trivs i ett gäng med färgstarka personligheter. Förutom erfarenhet inom marknadsföring kommer vi i denna rekrytering att lägga stor vikt vid din personlighet – att du visar att du är drivande och har ett vinnande resultat- och kvalitetstänk. Du går igång på att bygga lönsamma koncept av andras visioner och ser varje affärsrelation som en gemensam resa mot framgång.
Varmt välkommen till ohappas värld - vi gör marknadschefer till hjältar.

Den här rekryteringen genomförs av Clockwork Bemanning och Rekrytering. Urvalet sker löpande och vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26:e februari 2017. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Clockworks rekryteringskonsult Sofie Lambertsson på 0733-51 27 21.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Hudiksvall

Sök jobbet via Clockworks webbsida.


Tillbaka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev