Hexatronic  

Hexatronic mässkoncept

Att visa upp sin styrka som helhetsleverantör av systemlösningar är ett av många framgångskoncept för Hexatronic. Det var också en av anledningar till att Hexatronic Group deltog på Elfackmässan i Göteborg. För första gången skulle alla sex företag samlas i en och samma monter för att visa upp den kompetens som finns inom koncernen.

UPPDRAG

När Hexatronic skulle lansera sina nya produkter Viper, Stingray och det kompletta systemet Fiber Access MATRIX fick ohappa i uppdrag att genomföra flera lanseringsprojekt som presenterades på en av världens största telekommässor – FTTH 2017 i Marseille, Frankrike.

...

Läs mer

RESULTAT

Resultatet blev en öppen monter med stora bilder som illustrerade verkligheten, utan stängda ytterväggar. Med flera in- och utgångar skapades ett naturligt flöde bland besökarna.

Monterns utrymme gjorde det lätt att visa runt besökaren bland de olika produktgrupperna. Även om öppenheten var det övergripande fanns också naturliga samlingspunkter där enskilda samtal kunde föras med potentiella kunder.

Den positiva responsen från kunden efter mässan var det främsta beviset på att vi hade lyckats med vårt uppdrag. Montern upplevdes som funktionell och välplanerad och backade upp Hexatronic som en stark aktör på marknaden.

Relaterade uppdrag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev