Hexatronic  

Mångsidigt mässuppdrag med lansering av system och produkter

När Hexatronic skulle lansera sina nya produkter Viper, Stingray och det kompletta systemet Fiber Access MATRIX fick ohappa i uppdrag att genomföra flera lanseringsprojekt som presenterades på en av världens största telekommässor – FTTH 2017 i Marseille, Frankrike.

 

UPPDRAG

Projekten innefattade framtagning av produktvarumärken, logotyper, filmer, presentationer, trycksaker, montermaterial, nyhetsbrev samt material för sociala medier och webb.

Hexatronic är en snabbt växande telekomkoncern som specialiserat sig som systemleverantör inom fiberkommunikation. Koncernen ligger i framkant när det gäller utveckling och tillverkning av allt som behövs för att bygga ett högkvalitativt bredbandsnät. 

I linje med Hexatronics styrka som systemleverantör lanserades Fiber Access Matrix – ett komplett system för FTTH installationer. Samtidigt lanserades flera produktnyheter, bland annat Hexatronic Stingray – en ny revolutionerande blåsfiber, och den tidigare succén Viper. Hexatronic Viper är en serie mikrokablar med hög prestanda som nu kompletterades med ytterligare kablar. Lanseringarna skedde dels under mässan i Marseille, samt via webb och sociala medier, där ohappa skötte hela processen från att ta fram innehåll till att distribuera, mäta och följa upp resultat.

RESULTAT

ohappas uppdrag utöver lanseringarna uppdrag bestod i att ta fram mässkoncept samt utforma montern i sin helhet. Förutom själva utformningen av mässmontern ingick även arbetet med kommunikation inför utställningen med nyhetsutskick, pressmeddelanden, distribution via sociala medier och inbjudningar för VIP event.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev