2016 10 04 Strategiskt Arbete For Jarvzoo

Strategiskt arbete och nytt grafiskt grepp för Järvzoo

2016-10-04

Sedan 2014 har ohappa bistått Järvzoo i arbetet att förlänga säsongen och locka besökare till djurparken varje dag – året om.

På Järvzoo i Järvsö upplever du nordens vilda djur på deras egna villkor. Längs en tre kilometer lång träpromenad möter du djur som björn, älg, ren, varg, myskoxe och lodjur i deras vilda vardag. En upplevelse som passar barn, familj och alla som är djur- och naturintresserade.

Järvzoo har flest besökare under sommarmånaderna. Utmaningen är att förlänga säsongen och locka besökare även andra tider på året. Våren 2014 fick ohappa i uppdrag att bistå Järvzoo i det arbetet och rikta kommunikationen mot i första hand barnfamiljer och företag.

Läs mer om vårt samarbete här.