2016 10 13 Planera For 2017

Planera för 2017

2016-10-13

2017 närmar sig med stormsteg och det är hög tid att marknadsplanera för kommande år. Vi på ohappa har verktygen för att ta fram en plan där du får en tydlig överblick över var du ska lägga dina resurser, vilka delar i marknadsarbetet som är prioriterade och hur du kan följa upp förväntade resultat.

Du vet väl om att en tydlig plan gör marknadsföringen effektiv, välorganiserad och målstyrd? 2017 närmar sig med stormsteg och det är hög tid att sätta strategierna för kommande år. Vi på ohappa har verktygen för att ta fram en plan där du får en tydlig överblick över var du ska lägga dina resurser, vilka delar i marknadsarbetet som är prioriterade och hur du kan följa upp förväntade resultat. Kontakta oss på info@ohappa.se eller läs mer här.