2017 05 18 Emma Umbrco Certifierad

Emma har blivit Umbraco Certified Professional

2017-05-18

Emma har precis slutfört de två utbildningarna “Extending the Umbraco backoffice” och Umbraco application integration” i CMS-plattformen Umbraco. I och med det kan hon nu titulera sig som certifierad Umbraco Professional.

Umbraco är det ledande .NET-baserade CMS-systemet som bygger på öppen källkod. Verktyget används för att utveckla och uppdatera webbsidor och är väldigt användarvänligt. Det gör det enkelt för kunderna att hålla sina webbplatser uppdaterade med det senaste innehållet. 

Emma är en av ohappas två webbutvecklare. Den andra är Adam. Tillsammans har de kammat ihop 300 Umbraco-poäng. Nästa steg är att bli en Umbraco-partner och för det behövs bara 100 poäng till. Teamet har också erfarenhet av kodning i andra system och har bred kompetens inom webbutvecklingsområdet. 

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Umbraco och vilka möjligheter verktyget erbjuder.