2017 09 25 Nylansering Av Bokknikk

Nylansering av BokkNikk med filmer, webb och sociala medier

2017-09-25

Vi på ohappa fick uppdraget att ta fram två informationsfilmer för att visa hur enkla och flexibla produkterna är. Ett av resultaten kan du se här ovan. I samband med lanseringen av filmerna tog vi även fram en ny webbsida samt kampanjer för sociala medier.

Vi tycker alltid att det är extra spännande med revolutionerande produkter. Idén till BokkNikk's smarta arbetsbockar fick Kjell Persson redan för 25 år sedan, men då låg hans fokus på att bygga upp en annan verksamhet. Men idén var för bra för att bara ligga i byrålådan, så Kjell har under det senaste året utvecklat sin ursprungsidé till rad smarta produkter både för byggindustrin och båtägare. 

Vi på ohappa fick uppdraget att ta fram två informationsfilmer för att visa hur enkla och flexibla produkterna är.  

En av dem ser du här! 

I samband med lanseringen av filmerna tog vi även fram en ny webbsida samt kampanjer för sociala medier.

Vi lyfter på hatten för "Uppfinnar-Kjell" och hoppas och tror att BokkNikk kommer bli en stor succé i framtiden.