2018 02 08 Ohappa Gor Podcast For HNA

ohappa gör podcast med Hudiksvalls Näringslivs AB

2018-02-08

I slutet av förra året bestämde sig vår kund Hudiksvalls Näringslivsbolag för att göra en podcast om näringslivet i Hudiksvall.

Vi fick frågan om vi ville vara med att starta upp podden och även sköta inspelning samt distribution.

Strax innan jul satte vi tillsammans upp ramarna och några veckor senare spelade vi in det första pilotavsnittet. Där pratar Roger Sundström och Karin Snell om syftet med podden, vad som är på gång hos Hudiksvalls Näringslivsbolag just nu samt vilka tjänster de erbjuder. Dessutom passar de på att marknadsföra sin inflyttarservice "Till Hudiksvall" och satsningen Rekryteringståget som kommer gå från Stockholm till Hudiksvall i september 2018. Roger Sundström, VD för Hudiksvalls Näringslivsbolag, kommer att vara värd för de kommande avsnitten som spelas in i anslutning till de frukostmöten Hudiksvalls Näringslivsbolag håller under året. 

Att producera, spela in och distribuera poddar är ett nytt område för oss på ohappa som vi gärna vill göra mer av. Om du är intresserad av att komma ut i pod-etern, hör av dig så bokar vi ett möte!  

Lyssna gärna på HNA podden här.

Mer om Hudiksvalls Näringslivs AB.