2018 02 13 Datingakuten

DatingAkuten - ohappas specialavdelning inför Alla Hjärtans Dag

2018-02-13

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag och många par kommer att fira sin kärlek på alla möjliga sätt. Det är underbart tycker vi, men vi på ohappa vill göra något speciellt för alla som inte har hittat den stora kärleken ännu. Därför inför vi nu vår årliga "DatingAkut".

DatingAkuten innebär att vi hjälper singlar som redan är (eller som vill ut) på de olika datingplattformarna med att vässa sin personliga profil. Jo, du läste rätt! Om du känner att din nuvarande text och bild inte riktigt gör jobbet, så är detta erbjudande just för dig.

Under tisdagen den 13 februari ställer vi våra bästa copywriters till ditt förfogande. Efter en snabb och effektiv telefonintervju skriver vi en säljande och annorlunda personbeskrivning om dig som dina potentiella partners helt enkelt inte kan motstå. När texten är spikad ger vi dig tips och råd om hur du tar det bästa möjliga fotot av dig själv och BAM! – du är redo för datingvärlden.