2018 04 25 Uppgradering Av Webbsidor

Uppgradering av webbsidor

2018-04-25

Under årets första månader har vi bland annat arbetat med att förbättra säkerheten, funktionaliteten och besöksupplevelsen på några av våra kunders webbsidor. Teknikutvecklingen inom webb och sociala medier går framåt i rasande fart och med AI i antågande finns det egentligen inga begränsningar för hur digital media och kommunikation kan komma att se ut i framtiden.

För att hänga med i den snabba utvecklingen behöver man hela tiden ha ett öra mot marken och känna av åt vilket håll utvecklingstrenderna pekar. För att säkerställa att vi ligger i framkant och samtidigt har den bästa lösningen för våra kunder, har vi på ohappa valt att arbeta i open sourceplattformen Umbraco. Open source möjliggör att utvecklare runt om i världen kan fortsätta att utveckla och förbättra plattformen med nya funktioner och smartare lösningar. Umbraco har även ett väldigt lättarbetat användargränssnitt vilket gör att våra kunder själva kan gå in och arbeta på sidan med bland annat nyheter, texter och bilder.

En annan stor fördel i att arbeta med open source är att kunderna inte är beroende av en och samma byrå. Det innebär att man enkelt flytta sin webbsida från en byrå till en annan utan att det påverkar företagets kommunikation mot slutkund.

Vi har nyligen även börjat erbjuda ett enklare alternativ av webbsidor via plattformen Weebly. Denna lösning är primärt för kunder som känner att de inte har behov av en helt unik och skräddarsydd webbsida. Även här kan kunden själv snabbt och enkelt uppdatera innehållet på webbsidan och göra enklare modifieringar. Man kan jämföra de olika plattformarna med att bygga ett boende – det kan vara en arkitektritad villa i havsnära söderläge eller en enklare färdigmöblerad lägenhet. Kostnaden blir även därefter. När det gäller pris på webbsidor sätter kunden själv den övre gränsen och för de mindre projekten håller vi nere kostnaderna till ett minimum.

Vi på ohappa strävar alltid mot att erbjuda de bästa lösningarna och tjänsterna för våra kunder och vi planerar, bygger och underhåller er digitala kommunikation utifrån era behov.