2018 05 29 Rekryteringstaget

Rekryteringståget 2018 - nu kör vi!

2018-05-29

ohappa har fått det roliga uppdraget att marknadsföra evenemanget Rekryteringståget som går av stapeln söndagen den 16 september. Syftet med evenemanget är att hjälpa företag och organisationer i Hudiksvall i jakten på rätt kompetens och samtidigt bidra till ökad inflyttning till kommunen.

Målet är att fylla ett abonnerat tåg från Stockholm till Hudiksvall med personer som kan tänka sig att flytta hit för att leva, verka och bo här. Under besöket i Hudiksvall får gästerna besöka en rekryteringsmässa där de får träffa lokala företag och organisationer som alla är i behov av kompetens, både på kort och lång sikt. De får även möjlighet att delta på en guidad tur för att se mer av Hudiksvall.

Evenemanget arrangeras av Hudiksvalls Näringslivsbolag i samarbete med det lokala näringslivet. 

ohappa marknadsför evenemanget i första hand digitalt. Dels via webbsidan rekryteringstaget.se samt via kampanjer och inlägg i sociala medier. 

Hjälp oss gärna att sprida kännedom om detta evenemang genom att dela det i dina kanaler och nätverk. 

Läs mer om vårt uppdrag med Rekryteringståget här.

Rekryteringståget i sociala medier:

Facebook

LinkedIn