2018 06 04 Magasin Varldsarvet Halsingegardar

Magasin Världsarvet Hälsingegårdar 2018 är släppt!

2018-06-04

I årets magasin hittar du massor av spännande reportage om konst, matkultur och ett växande utbud av olika Hälsingegårdsupplevelser.

Magasinet stannar till vid konsten och berättar om fyra samtida kulturskapare som på olika sätt verkar i dialog med landskapet. Hur smakar Hälsingland? Från de bördiga dalgångargårdar i landskapet får du ta del av det genuina smakarvet som förädlas vidare av dagens mathantverkare med inspiration från olika delar av världen.

ohappa har liksom i fjol stått för grafisk form och produktion i samarbete med Carl-Anders Skoglund. Redaktionellt arbete av uppdragsgivaren Samverkansbryggan Hälsingegårdar med Charlotta Netsman i spetsen.

Förra året nominerades magasinet till Svenska Designpriset och fick stor spridning.

Läs mer om vårt samarbete med Samverksbryggan Hälsingegårdar här.

Vi tackar och bockar för förtroendet!

Läs magasinet 2018 här

Läs öppna Hälsingegårdar 2018 här

halsingegardar.se