2018 06 14 Bli Blodgivare

Bli blodgivare den 14 juni – vi springer 1 km extra!

2018-06-14

Den 14 juni firas Internationella Blodgivardagen då blodgivare världen över tackas för deras ovärderliga insats. Syftet med dagen är även att uppmärksamma behovet av fler blodgivare och därför vill ohappa slå ett extra slag för att få ännu fler att anmäla sig.

Som ni kanske vet så gav vi på ohappa löftet att springa 1 kilometer extra för varje ny blodgivare som registrerade sig under Blodomloppet i Hudiksvall. Resultatet blev 137 extra kilometrar som vi nu håller på att springa ikapp. I dagsläget har vi sprungit 38 av dem vilket innebär att vi har 99 kilometrar kvar.

Men nu till saken – för att fira Internationella Blodgivardagen så avger vi därför ett extra löfte:

Vi kommer att addera ytterligare 1 kilometer för varje ny blodgivare som registrerar sig online i Hudiksvall under den 14 juni!

Läs mer om blodgivning och skicka in din intresseanmälan på GeBlod.nu! Vi står redo i våra löparskor.