2018 07 12 Sommarkanslor

Sommarkänslor

2018-07-12

Det är sommar, vädret är fantastiskt, semestertider är här!

Vi tänkte passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt härlig sommar. Vi på ohappa håller öppet som vanligt större delen av sommaren, förutom vecka 29 och 30 då vi har semesterstängt. Skulle det vara något akut under dessa veckor når ni oss alltid på info@ohappa.se eller 0650-237 40.

Om ni har lite tid över på semestern kommer här några tips på intressanta poddar/böcker:

Digitala mediepodden
Damon Razazi, digital strateg på mediebyrån Mindshare, nördar ner sig i det digitala medielandskapet. Nytt avsnitt varje tisdagsmorgon. 

Digitalpodden 
En podcast om startup-scenen, riskkapitalet och de digitala affärsidéerna som skakar om näringslivet. iTunes

Framgångspodden
Nordens största intervjupodd. Alexander Pärleros träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörerna, idrottsprofilerna och artisterna. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier. iTunes

Factfulness: Tio knep som hjälper dig förstå världen av Hans Rosling - "En av de viktigaste böcker jag någonsin läst - en oumbärlig guide till hur man lär sig att se klart på världen." - Bill Gates

Omgiven av idioter av Thomas Erikson: beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation.

Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna av Anders Hansen: - Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns, bättre än sudoku, korsord och alla tänkbara kosttillskott tillsammans.