2018 08 13 Ooops Vi Sprang Lite For Langt

Ooops! Vi sprang lite för långt

2018-08-03

Inför årets upplaga av Blodomloppet i Hudiksvall gav vi löftet att springa 1 kilometer extra för varje ny blodgivare som anmälde sig under tävlingsdagen.

Resultatet blev 137 kilometer som vi under sommaren har sprungit ihop tillsammans. Det blev ett antal löprundor i bland annat de svenska fjällen, kring Toscana i Italien och på västkusten. Vi måste så klart lyfta fram vår projektledare Jill som sprang hela 91 kilometer under sommaren. Starkt jobbat, Jill!

Nu ser vi fram mot nästa års Blodomlopp då vi tänker utmana andra företag i Hudiksvall att avge samma löfte – att springa 1 extra kilometer för varje nyregistrerad blodgivare! Det behövs alltid fler blodgivare och motion kan man aldrig få nog av, så häng med oss nästa år!