2018 09 03 Mot Niel Swart

Möt Niël Swart - ohappas nya Digitala Strateg

2018-09-03

Han kommer senast från tjänsten som e-commerce manager inom At Six och Hobo Hotell i Stockholm, en del av Nordic Choice Hotels.

Niël är född och uppvuxen i Sydafrika och flyttade till Sverige för fem år sedan. Han kommer senast från tjänsten som e-commerce manager inom At Six och Hobo Hotell i Stockholm, en del av Nordic Choice Hotels.

Han är utbildad inom marknadsföring och har de senaste tio åren arbetat med försäljning och marknadsföring i olika former. Niël har spetskompetens i hur man bygger upp ett företags digitala närvaro/infrastruktur, tar fram strategier och skriver innehåll för att driva försäljning, något han kommer att få nytta av i sin roll som digital strateg på ohappa.

När han är ledig tillbringar han gärna tid med familjen och ägnar sig åt sina passioner golf, rugby och matlagning.

Niël ser fram mot att arbeta med ohappas kunder och omvandla deras digitala trafik till leads som i sin tur genererar försäljning.