2018 09 19 Ny Webbsida Sveriges Basta Golfpro

Ny webbsida åt Sveriges bästa golfpro!

2018-09-19

Fråga vilken golfare som helst om vilken som är Sveriges mest ikoniska golfbana och du får med all sannolikhet svaret – ”Ullna Golf Club utanför Stockholm”. Därför kändes det extra roligt när klubbens Head Pro, Henrik "Hempa" Lundqvist valde ohappa som sin digitala webbyrå.

"Eftersom såväl mina gamla och nya golfelever gärna bokar sina lektioner online, så behövde jag lyfta min webbsida grafiskt, innehållsmässigt och tekniskt. Ohappa kändes en byrå som verkligen kunde hjälpa mig med detta och jag är jättenöjd med vad vi åstadkom tillsammans."

Resultatet blev en nydesignad och responsiv webbsida. På sidan kan du som vill utveckla ditt golfspel få snabba tips och råd, boka egna privatlektioner med Henrik och bli inspirerad av de unika verktyg och hjälpmedel som han använder i sina lektioner. Du hittar sidan på hlgc.se.

"Under projektets gång har nya idéer kommit upp på bordet och jag ser fram emot att utveckla sidan ytterligare i framtiden. Men först måste jag nog ge gänget på ohappa lite golftips – de behöver det verkligen."

Tack för den passningen och tack för förtroendet, Henrik.