2018 09 28 Umbraco Partner

ohappa är nu Umbracopartner

2018-09-28

ohappa använder huvudsakligen webbpubliceringsverktyget Umbraco när vi utvecklar webbsidor. Vår webbutvecklare Adam Nilsson är Umbraco Certified Expert sedan tidigare och för ett par veckor sedan genomförde även vår andra webbutvecklare Emma Rådbom sin tredje och sista utbildning i Umbraco för att få bli Certified Expert. I och med det är ohappa nu en Umbraco Registred Partner.

Umbraco är ett väldigt användarvänligt .NET-baserat CMS-system som bygger på öppen källkod. Verktyget används för att utveckla webbsidor med avancerad funktionalitet för att matcha webbplatsbesökarnas ökade krav på användarvänlighet och tillgänglighet. Användarvänligheten i administrationsläget gör det enkelt för kunderna att hålla sina webbplatser uppdaterade med det senaste innehållet.  

Ohappas webbutvecklare Emma och Adam har båda bred kompetens i att arbeta i Umbraco, och även andra system som kräver avancerad kodning. En viktig del i deras arbete är att hela tiden se till att ohappa ligger i framkant när det gäller funktionalitet, UX (user experience) design och användarvänlighet. För att säkerställa detta avsätter de några timmar varje vecka för att jobba med proaktiv utveckling.