2018 11 05 Grattis Teleste

Grattis Teleste till en lyckad lansering!

2018-11-05

Teleste är ett av världens största företag inom publika informationsskärmar och den 31 oktober lanserade företaget sitt nya säkerhetskoncept Connected Zone på Fotografiska i Stockholm.

Konceptet innefattar bland annat en helt ny typ av busskur med smarta skärmar, kameraövervakning och larm med syftet att öka tryggheten i och runt omkring busshållplatsen. Lanseringseventet blev en stor succé och konceptet har redan uppmärksammats i både media och press, bland annat i SVT, Expressen och Sveriges Radio.

Vi på ohappa har haft Teleste som kund sedan 2016 och fick äran att skapa det grafiska manéret med logotyper, broschyrer, kampanjwebbsida samt presentationsmaterial för Connected Zone. Mer detaljerad information om konceptarbetet kommer på vår webbsida inom kort.

Tack Teleste för ett roligt och givande samarbete och grattis till en mycket lyckad lansering!

Se filmen om eventet