Uppdrag för Svenska kyrkan

2019-02-18

I höstas fick ohappa i uppdrag att bistå Hudiksvallsbygdens församling att ta fram en mall för deras församlingsmagasin. I början av januari fick vi även uppdraget att ta fram en rekryteringsfilm då församlingen söker en kyrkoherde.

ohappa tog fram idé och filmmanus utifrån kundens behov, skrev texter till filmen tillsammans med kund och projektledde arbetet. För filmning och redigering anlitade vi vår samarbetspartner Emil Gustafson.

Tack för förtroendet och roligt att ni är nöjda!

"När tanken på en rekryteringsfilm började gro kände vi behov av att söka stöd och hjälp. Vi kontaktade ohappa som vi redan haft kontakt med i arbetet med att ta fram en församlingstidning. Varje gång vi öppnat dörren till ohappa har vi tagits emot med värme och nyfiket intresse. Så valet blev enkelt när beslutet väl var taget. Proffsigt och snabbt från idé till färdig film där resultatet visar att de har förmågan att lyssna in vår vision och omvandla den till en välgjord och kommunikativ slutprodukt."
Lotta Thurfjell, kommunikatör Hudiksvallsbygdens församling.

Se filmen här