2019 07 05 Forstarkning Av Webbteamet

Förstärkning av webbteamet på ohappa

2019-07-05

Nu söker vi förstärkning inom webbutveckling.

ohappa är en kommunikationsbyrå som arbetar med affärsdrivande marknadsföring. Stort fokus ligger på digitalisering av kommunikation, marknadsföring och sälj.

Nu söker vi förstärkning inom webbutveckling. Vårt grundläggande behov är att hitta dig som kan programmera och/eller utan längre startsträcka lära dig utveckla i Umbraco, den webbplattform vi huvudsakligen arbetar med. Umbraco är en kraftfull open source-plattform.
För att matcha vårt behov söker vi dig som har erfarenhet av .Net-miljö, HTML/CSS och javascript.

Eftersom vår verksamhet är dynamisk kan tjänsten formas i olika inriktningar beroende på vilken profil du har. Vilket scenario nedan känns rätt för dig?

Utvecklaren
Du triggas av den tekniska utmaningen och ser snabbt hur man kan lösa problem genom att utveckla tekniska funktioner. Du jobbar fokuserat med att koda tills jobbet är klart.

Projektledaren
Du är duktig på att strukturera, koordinera och kommunicera i tekniska projekt. Du ser till att alla inblandade i projektet förstår vad som ska göras och vem som gör vad. Du driver projektet framåt och håller koll på att projektet följer budget och tidsplan.

Analytikern
Du är intresserad av sökordsoptimering, sökordsannonsering och analysverktyg. Du bevakar och optimerar trafiken på webbsidan och ser till att den konverterar på bästa sätt. Du tycker om att sammanställa statistik, dra slutsatser av resultatet. Du kan också föreslå lämpliga åtgärder och förklara nyttan med dem.

Esteten
För dig är det viktigt att webbplatsen känns bra estetiskt och att texterna är relevanta. Du reagerar när webbsidan inte känns harmonisk, när bilderna inte håller måttet och när fontfärgen inte stämmer med helheten… och du gör något åt saken också.


Om ohappa
Hos oss är varje medarbetare en nyckelperson. Vi ger dig förutsättningar och vi engagerar oss för att ge dig motivation att kunna leverera allt som våra kunder värdesätter. För att lyckas i ditt arbete erbjuder vi både frihet och möjligheter att ta ansvar för den som vill. Att känna sig delaktig i utvecklingen av ohappa och att det är okej att vara som man är – det tycker vi är viktigt. Därför verkar vi efter våra tre värdeord: okomplicerad, orädd och odryg.

Vi erbjuder dig en dynamisk och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor i ett centralt och havsnära kontor i Hudiksvall. Vårt arbetssätt gör det också möjligt att delvis jobba på distans. Välkommen till en arbetsplats där du som medarbetare har stor betydelse för företaget, dina kollegor och våra kunder!

När vi rekryterar lägger vi mycket stor vikt vid din personlighet och dina värderingar. För att du ska känna att du är en del av vårt team på ohappa bör du ha en positiv och öppen inställning till människor och lagarbete.


Om vi inte hittar rätt person så kommer vi inte erbjuda tjänsten till någon.
Tjänsten är heltid och med fast lön.

För frågor och för att lämna ansökan:

Ola Engman
ohappa
Kastellvägen 2B
824 50 Hudiksvall
ola.engman@ohappa.se
Mobil: 070-250 77 22


Vi planerar tillsätta tjänsten under hösten 2019 och vi kommer löpande göra urval i ansökningarna och bjuda in intressanta personer till möten.
Vi önskar får din ansökan senast 18/8.