2019 08 12 Valkommen Moa

Välkommen Moa

2019-08-12

Moa är anställd som kommunikatör på ohappa sedan 4 april.

Moa Sundfors gjorde sin praktik på ohappa i våras. Sedan april arbetar hon som kommunikatör här hos oss och det är vi mycket glada över!

Moa studerar Kommunikation- & PR-programmet vid Mittuniversitetet i Sundsvall och kommer under det kommande läsåret att kombinera studier och arbete. Med ett brinnande intresse för kommunikation och marknadsföring har Moa god förståelse för kundens behov inom marknadsområdet, vilket kommer väl till pass i rollen som kommunikatör på ohappa.

- Så länge jag kan minnas har jag älskat att skriva! Fortsättningsvis kommer jag att skriva mycket texter i olika former till webb och sociala medier, vilket känns väldigt roligt. Jag ser så mycket framemot hösten och alla projekt som följer med den, säger Moa.