2019 10 07 Konferens I Prag

Konferens i Prag

2019-10-07

I samband med ohappas 10-årsjubileum åkte vi på en konferensresa till Prag.

Digitala arbetssätt gör det möjligt för många företag att kombinera resor och arbete. Under vår konferensresa till Prag tog vi tillfället i akt att testa vårt sätt att kommunicera och arbeta via digitala plattformar. Vår ambition är att optimera verksamheten för distansarbete och bli ännu bättre på digitala arbetssätt.

Dagarna i storstaden fylldes av härliga promenader längs kullerstensgatorna i Gamla stan, teambuilding, många skratt och såklart jubileumsfirande. Att pausa den dagliga verksamheten och lämna våra roller i vardagen för att tillsammans se på oss själva och diskutera vad vi vill framöver är otroligt värdefullt. På många olika plan.

Nu är vi tillbaka på kontoret med många fina minnen. Välkommen in!