2019 10 22 Elever Fran Ekonomiprogrammet Pa Besok

Elever från ekonomiprogrammet på besök

2019-10-21

ohappa är fadderföretag till ekonomiprogrammet på Bromangymnasiet. Idag fick vi besök av eleverna Troja Schönborg och Malin Persson.

För några veckor sedan fick ohappa en förfrågan om att bli fadderföretag till ekonomiprogrammet på Bromangymnasiet. Det innebär att några elever får möjlighet att besöka och intervjua personal för att sedan skriva en rapport om företaget och hålla företagspresentationer. Vi på ohappa tycker att detta verkar superkul och tackade såklart ja!

Idag fick vi besök av två elever från ekonomiprogrammet. Troja Schönborg och Malin Persson intervjuade ohappas VD Ola Engman, för att bland annat få veta mer om ohappas verksamhet och hur vi arbetar med marknadsföring. 

Vi tackar för besöket och önskar er lycka till med skolarbetet!