Nyhet Ohappa 2540Px Bred Ellen

Välkommen Ellen Schmidt – ny praktikant på ohappa

2021-01-22

Ellen Schmidt studerar andra året på Kommunikation- och PR programmet vid Mittuniversitetet i Sundsvall och har precis påbörjat sin 10 veckors långa praktik hos oss. Nu ser hon fram emot att få testa på yrkeslivet och lära sig mer om vår verksamhet.

Varför sökte du praktikplats på ohappa?
– Genom både lärare och studenter på skolan fick jag höra att ohappa har tagit emot flera praktikanter som har läst samma utbildning som mig. Bland annat Moa Sundfors, som idag arbetar som kommunikatör här på företaget. Efter att ha läst mer om ohappas kunduppdrag blev jag genast väldigt intresserad.

Hur har din utbildning påverkats av Covid-19?
– På grund av pandemin har jag och mina klasskompisar inte varit på campus sen april, vilket är väldigt tråkigt. Jag hoppas det blir bättre snart så att vi kan vara på plats som vanligt igen. Våra lärare har hittat på kreativa lösningar för att vi ska kunna genomföra utbildningen trots restriktionerna.

Vad ser du mest fram emot under din tid hos oss?
– Jag ser mest fram emot att få en inblick av hur det är i det praktiska yrkeslivet. Under den här tiden hoppas jag på att få vara en del av flera olika projekt och lära mig mer om de olika yrkesroller och kompetenser som finns på företaget. Det känns verkligen toppen att jag ska få spendera de kommande veckorna på ohappa, avslutar Ellen.

Varmt välkommen Ellen!