2020 01 24 Mot Oskar Ny Praktikant

Möt Oskar – ohappas nya praktikant

2020-01-24

Han studerar Kommunikation & PR-programmet vid Mittuniversitetet i Sundsvall och har sedan länge haft ett stort intresse för marknadsföring. Vi är glada att välkomna energiknippet Oskar Lindfors som praktikant hos oss på ohappa.

Hur kommer det sig att du sökte praktik hos oss?
– Jag har sedan länge tyckt att ohappa verkar vara en inspirerande arbetsplats. Här finns kompetens inom flera olika områden som intresserar mig och går i linje med min utbildning.

Vad ska du syssla med under praktikperioden?
– Jag kommer bland annat arbeta med kommunikation och marknadsföring kring Blodomloppet i Hudiksvall 2020. Därutöver hoppas jag kunna hjälpa till med lite av varje där det behövs.

Vad vill du lära dig mer om?
– Jag vill lära mig mer om allt! Textproduktion av olika slag är däremot något som alltid har legat mig varmt om hjärtat. Det ska bli väldigt spännande att se hur det fungerar på en byrå, avslutar Oskar med ett stort leende.


Välkommen Oskar, vi är glada att ha dig med i gänget!