2020 01 28 Tre Snabba Med Niel

Tre snabba med Niël om annonsering i sociala medier

2020-01-28

Vi bad Niël Swart, ohappas digitala strateg, att svara på några snabba frågor om annonsering i sociala medier. Ta del av hans värdefulla tips och kom igång med företagets distribution i digitala kanaler!

Vilka är de största utmaningarna med annonsering på LinkedIn, Facebook & Instagram?
– Sociala medier har komplicerade algoritmer som kan vara svåra att förstå. I dagens digitala medielandskap förändras saker både snabbt och ofta, därför är det viktigt att hålla koll på trender och nya funktioner som kan påverka arbetet. De största utmaningarna handlar om att hitta rätt målgrupper och den optimala annonsbudgeten. Det är viktigt att ställa sig följande frågor: Spenderar jag pengarna på rätt sätt? Vad blir effekten? Syns jag i informationsbruset?

Hur kan ohappa hjälpa?
– ohappa kan hjälpa dig att nå rätt målgrupper, optimera dina investeringar och ta reda på vilka annonser som ger bäst effekt. Vi har resurserna som krävs för att ditt företag ska blomstra på sociala medier.

Vad skulle du säga till den som är tveksam mot annonsering i sociala medier?
– För att vara konkurrenskraftig på marknaden behöver du annonsera på sociala medier. Om du inte ger dig in i matchen, får dina konkurrenter ett försprång. Annonsera mera!

Är du intresserad av våra tjänster?
Hör av dig till oss via info@ohappa.se, så berättar vi mer.