Nyhet Ohappa 2540Px Ewelina

Ewelina Danielsson – vårt senaste tillskott i ohappafamiljen

2021-02-15

Ewelina Danielsson påbörjade sin anställning som digital producent på ohappa den 1 december. Med erfarenhet som marknadsassistent på Klockmaster och ÖoBs huvudkontor ser hon nu fram emot att växa in i sin nya roll.

Efter att Ewelina tog sin examen i grafisk design på Tekniska högskolan i Jönköping, har hon breddat sina kunskaper inom marknadsföring och kommunikation.

– Det var kurserna inom marknadsföring och sociala medier på Högskolan som verkligen fångade mitt intresse. Efter några år som marknadsassistent valde jag att vidareutbilda mig inom sökmarknadsföring och digitala analyser.

Ewelina är född och uppvuxen i Motala och har under de senaste åren varit bosatt i Jönköping. Under sommaren 2020 gick flyttlasset mot Hälsingland.

– Min sambo är uppvuxen utanför Hudiksvall så man kan nog säga att jag flyttade hit tack vare kärleken. Jag har alltid sett mig själv som en stadsmänniska men nu bor vi på landsbygden och jag trivs väldigt bra. Jag uppskattar lugnet, landskapet och alla vackra omgivningar.

I sökandet efter spännande kommunikationsuppdrag på orten fick hon upp ögonen för ohappa. Efter att ha läst på vår webbsida att vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med kreativa människor, valde hon att skicka in en spontanansökan.

– På grund av Covid-19 hade jag inga höga förväntningar när jag skicka in min spontanansökan, så jag blev väldigt glad när jag blev inbjuden till en anställningsintervju. Efter en trevlig pratstund med Ola och Anna, kände jag mig väldigt tacksam över att jag spanade in ohappas webbsida, säger Ewelina med ett stort leende.

I sin roll som digital producent kommer Ewelina främst att analysera data och köpbeteenden samt hjälpa våra kunder att annonsera i sociala medier.

– Jag har länge haft ett stort intresse för marknadsföring. Samtidigt har jag alltid älskat matte och siffror. För mig känns det helt fantastiskt att jag i mitt arbete nu har möjligheten att kombinera det kreativa med logiskt tänkande.


Varmt välkommen Ewelina!