2020 02 17 Valkommen Julia

Vi stärker upp teamet och välkomnar Julia till ohappa

2020-02-17

Sedan februari 2020 arbetar Julia som assistent/koordinator på ohappa.

Förra året praktiserade Julia Stridh hos oss i samband med studier av Digital design vid Högskolan Kristianstad. Nu kliver hon in i rollen som assistent/koordinator på ohappa. Med en digital designutbildning i bagaget och erfarenhet av arbete på kommunikationsavdelning har Julia en bred kunskapsbas inom kommunikation, vilket är väldigt värdefullt i vår verksamhet.

Berätta gärna lite om din arbetsroll, vad kommer du att göra hos oss?
– Som assistent och koordinator kommer jag framför allt arbeta med tekniska och administrativa ärenden internt inom ohappa, samt fungera som support i kundrelaterade frågor. Jag kommer också bistå mina kollegor i externa projekt vid behov, där jag får en chans att utnyttja min bredd av erfarenheter inom webb, text och design.

Hur känns det att vara tillbaka?
– Det känns fantastiskt kul! Min nya roll hos ohappa känns som en perfekt startpunkt för mig personligen i branschen.

Vad ser du fram emot mest just nu?
– Jag ser framför allt fram emot att ha en så fin arbetsplats att gå till varje dag, där jag får en chans att lära mig mer av trevliga och hjälpsamma kollegor, säger Julia med ett varmt leende.

Välkommen Julia!