2020 02 27 Tre Snabba Med Adam

Tre snabba med Adam om webbutveckling

2020-02-27

Är den digitala djungeln lika snårig som den verkar? Vi bad Adam Nilsson, webbutvecklare på ohappa, att svara på några snabba frågor om webbutveckling i dagens föränderliga medielandskap.

Vilka är de största utmaningarna med webbutveckling idag?
– Webben är ett levande media och jag skulle säga att den största utmaningen handlar om att hänga med i den ständiga utvecklingen. För att få besökare att hitta till webbsidor och intressera sig för innehållet, måste man vara up to date och förhålla sig till nya tekniker och direktiv.


Hur kan du hjälpa ohappas kunder?
– Jag skapar och utvecklar plattformar som våra kunder använder sig av för att marknadsföra sina produkter och tjänster. En webbsida kan betraktas som företagets största skyltfönster och just därför är det viktigt att säkerställa att webbsidan levererar sitt budskap i både text och bild.


Vad cirkulerar i hetluften just nu?
– Artificial Intelligence, utan tvekan. Med AI teknik är det enklare att mäta trafik och beteende i digitala kanaler. Det ska bli väldigt intressant att se hur AI kommer att förändra webbvärlden! En annan trend vi ser är chattbotar som syftar till att hjälpa webbplatsens besökare att få svar på sina frågor så snabbt som möjligt.


Vill du veta mer om våra tjänster?
Hör av dig till oss via info@ohappa.se eller 0650-23740, så berättar vi mer.