2020 03 18 Ohappa Erbjuder Rad Och Stod

ohappa erbjuder råd och stöd i den digitala arbetsmiljön

2020-03-18

Under de rådande omständigheterna i samhället sker fler möten på distans. Vi på ohappa har mångårig erfarenhet av digitalt presentationsmaterial och hjälper dig gärna att optimera ditt nästa distansmöte.

Med goda kunskaper om den digitala arbetsmiljön och hur man skapar kraftfulla budskap kan vi hjälpa er att fortsätta föra dialogen med era kunder och medarbetare på distans. Vi vet vad som krävs för att skapa digitalt presentationsmaterial som engagerar och fångar lyssnarnas uppmärksamhet. Vi kan också hjälpa dig att förankra digitala arbetssätt internt för att säkerställa ett fortsatt effektivt arbete på distans.


Välkommen att kontakta oss via info@ohappa.se eller på 0650–23740 så berättar vi mer.