2020 03 25 Hur Ar Det Att Praktisera Pa Ohappa

Hur är det att praktisera på ohappa?

2020-03-25

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att praktisera på ohappa? Oskar Lindfors har praktiserat hos oss i ungefär två månader. För att ta reda på mer om hans upplevelser ställde vi några frågor.

Hur skulle du summera din praktikperiod?
Den här tiden har varit otroligt lärorik och spännande! Jag har lärt mig mycket nytt och fått varit med på många spännande projekt. På ohappa finns hög kompetens inom olika områden och jag har försökt snappa upp så mycket det bara går.

Vad har du gjort i veckan?
Den här veckan har jag jobbat mycket med Blodomloppets sociala medier. Det har varit mitt projekt som jag ansvarat för under praktiktiden och nu under slutspurten är det mycket som ska följas upp och göras klart.

Vad har varit särskilt roligt?
Vi spelade in en reklamfilm till Spendrups för några veckor sedan. Det var otroligt kul och fascinerande att se hur det går till bakom kameran.

Snart är du tillbaka på campus. Hur känns det?
Det känns ganska gruvsamt faktiskt... Jag har trivts sjukt bra här på ohappa och jag har verkligen inte saknat skolbänken, avslutar Oskar.