2020 05 05 Julia Är Google Ads Certifierad

Julia är Google Ads certifierad

2020-05-05

Med stor glädje kan vi meddela att ohappas assistent/koordinator Julia Stridh är Google Ads-certifierad och klar med sin utbildning i Skillshop.

ohappa har varit Google Partner sedan 2018 vilket innebär att vi är experter på hur man använder Googles verktyg. Med Julias utbildning i bagaget har vi ytterligare en person som kan ge våra kunder träffsäkra rekommendationer för arbete med annonsering i sökmotorer.
– Google Ads Search är en vital del i dagens digitala marknadsföring och en superintressant tjänst. Jag hoppas på att ta fler kurser i Skillshop för det finns så mycket mer att lära sig om sökordsannonsering, säger Julia med ett stort leende.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Kontakta gärna oss via info@ohappa.se eller 0650-23740 så berättar vi mer.