Nyhet Ohappa Komm

ohappa – nu en del av branschorganisationen KOMM

2020-09-30

Den 10 september 2020 valdes ohappa in som medlem i Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM), en branschorganisation för byråer som arbetar med marknadskommunikation.

KOMM arbetar för att öka kunskapen om marknadskommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle och organisationens högt ställda krav på medlemmarna ökar tryggheten för köpare av kommunikationstjänster. KOMM deltar också aktivt som branschföreträdare i debatt- och opinionsarbetet gällande kommunikationens roll och ansvar i samhället.

– Som medlem i KOMM ser vi fram emot att tillsammans med branschkollegor engagera oss i arbetet med att höja kunskapsnivån hos företag och organisationer gällande kommunikation, säger Ola Engman, VD på ohappa.

Att gå med i KOMM är en del i vår resa mot höjd kvalité- och kunskapsnivå inom företaget, samt ett steg framåt för att positionera ohappa som en kommunikationsbyrå på nationell nivå.

Läs pressmeddelandet från KOMM