Nyhet Ohappa 01

Förlängd ansökningstid för Region Gävleborgs omställningsstöd

2020-10-15

Region Gävleborg erbjuder omställningsstöd för att hjälpa små och medelstora företag som har drabbats extra hårt av Coronapandemin. Ansökningstiden har förlängt till 30 november 2020 och stödbeloppet är maximerat till 100 000 kronor.

Det innebär att du kan ansöka om stödet om du är i behov av särskilda marknadsföringsinsatser. Vi på ohappa kan hjälpa dig att ta fram underlag och kostnadsuppskattningar för din ansökan – helt kostnadsfritt.

Exempel på omställningsinsatser som ohappa kan ge underlag för:

- E-handel
- Ny webblösning
- Marknadsplan för att nå nya målgrupper
- Digitalisering av marknadsföring och försäljning
- Leadsgenerering och konvertering

Hör av dig till oss på info@ohappa.se eller 0650-23740 så berättar vi mer om våra tjänster.

Läs mer om våra tjänster