Nyhet Ohappa Marica

Marica Rastad – ny projektledare på ohappa

2020-11-26

Den 23 november klev Marica Rastad in i sin nya roll som projektledare på ohappa. Hon kommer senast från tjänsten som lärare på en gymnasieskola i Norge där hon undervisade inom marknadsföring och försäljning.

Marica Rastad är född och uppvuxen i Hälsingland men har under de senaste 25 åren varit bosatt i Norge och England.

– Som hemvändare och på jakt efter drömjobbet har jag självklart haft ohappa i kikaren. Företagets driv och kreativitet imponerar och när jag såg rekryteringsannonsen blev jag otroligt nyfiken och motiverad till att söka tjänsten.

Kombinationen av Maricas erfarenheter av marknadsföring i näringslivet och pedagogisk undervisning styrker hennes kompetens i att effektivt förmedla kunskap och budskap till andra människor och gör henne gott i rollen som kundansvarig projektledare.

– För mig är kommunikation ett nyckelord i livet. Jag tror att det är i samspel med andra, genom att aktivt lyssna som vi utvecklas som människor och uppnår resultat som inte varit möjliga på egen hand.

Sedan millenniumskiftet har Marica arbetat inom både den privata och offentliga sektorn. Med en bachelor i internationell marknadsföring och lärarexamen i bagaget, har hon under åren samlat på sig erfarenheter som försäljningschef, projektledare och koordinator.

– Det känns otroligt roligt att vara hemma i Hudiksvall igen. Staden är inte densamma som jag lämnade för 25 år sedan. Här finns alla möjligheter i världen och det känns helt fantastiskt att nu få arbeta med både globala och lokala företag som sätter Hälsingland på kartan, säger Marica med ett stort leende.

Varmt välkommen Marica!