Inläggsbild

Vi välkomnar Elin Hallstensson – ny projektledare på ohappa

2021-07-08

Elin har en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap och efter studierna på Mittuniversitetet i Sundsvall har hon även vidareutbildat sig inom projektledning på Berghs School of Communication. Hon har även läst lite strökurser inom strategisk kommunikation för sociala medier samt videoproduktion för sociala medier.

– Att jag väljer att arbeta inom just kommunikation grundar sig i att jag fascineras av kraften i att uttrycka sig på ett visst sätt i en viss kanal till en viss målgrupp för att påverka, underhålla och vinna mark. Att se hur effektfullt det kan vara. Jag jobbade inom försäljning länge och tycker det är otroligt roligt just på grund av att du hela tiden måste tänka på Hur du uttrycker dig för att få den reaktion du efterfrågar. Strategiskt tänk helt enkelt.

Under sin karriär har hon samlat på sig erfarenheter som kommunikationsansvarig för ett internationellt marknadsområde samt som kommunikatör i offentlig verksamhet. De senaste åren har hon drivit eget bolag och frilansat som konsult inom kommunikation och marknadsföring.

– Nu har jag fått äran att arbeta med ett gäng sköna människor på ohappa. Det känns spännande och väldigt lärorikt, och jag är otroligt förväntansfull att möta alla nya och befintliga kunder. Min bild av ohappa sedan innan har alltid varit bra! Vi har tidigare arbetat tillsammans och jag kände att ohappa är en byrå i min stil; Orädd, okomplicerad och odryg.

Elins arbetssätt är rakt och tydligt och hon strävar alltid efter ett bra resultat, vilket förmodligen grundar sig i hennes tidigare arbete inom försäljning som bland annat säljcoach. Därför drivs hon kanske just av tydliga mål och sätter mål hela tiden, både i arbetet och privat.

-  Utan målbild vet vi ju inte var vi ska. Jag sätter helt enkelt mål i allt vilket kanske har att göra med min tävlingsnerv som alltid finns där, på gott och ont, säger Elin med ett leende.

Fritiden spenderar hon oftast på gymmet i Sundsvall eller hemma på gården i Gryttjen, Matfors, där hon bor ihop med sin man och miniatyrbullterriern Sten.