Nyhet Ohappa 2540Px Bred Ellen

Ellen Schmidt berättar om sin praktik på ohappa

2021-03-26

I 10 veckor har Ellen Schmidt praktiserat hos oss och idag gör hon sin sista dag. För att veta mer om hur hon har upplevt sin praktikperiod gjorde vi en kortare intervju.

Hur skulle du säga att din praktikperiod har varit?
– Jag har haft en väldigt givande och lärorik tid här på ohappa. På grund av Covid-19 så har de flesta jobbat hemifrån och många möten har varit på distans, men jag har haft möjligheten att komma hit till Kastellvägen och sitta i ett eget kontor. Jag har verkligen uppskattat att få ta del av verksamheten på plats trots rådande omständigheter, berättar Ellen.

Vad har du lärt dig under din tid på ohappa?
– Jag har främst jobbat mycket med textproduktion och fått utveckla mina skrivkunskaper. Jag har skrivit texter till både webbplatser och kunders sociala medier vilket har varit väldigt lärorikt. Det har varit helt fantastiskt att få se hur arbetet faktiskt fungerar i praktiken och inte bara teoretiskt.


Hur känns det att snart vara tillbaka i skolan?
– Självklart känns det tråkigt att praktiken är över men jag trivs väldigt bra i plugget och det ska bli roligt att komma tillbaka till skolan även om alla studier kommer ske på distans framöver. Tiden går fort när man har roligt och jag är tacksam för mina nya erfarenheter, avslutar Ellen med ett varmt leende.