Är du vår nya projektledare?

2021-12-10

Är du redo för en rolig, utvecklande och inspirerande utmaning? Vill du bli en viktig kugge i företaget och leda våra team genom intressanta kundprojekt? Nu har du chansen att ta rollen som en av våra projektledare med kundansvar.

Om oss

ohappa är en kommunikationsbyrå med huvudfokus på medelstora B2B-företag. Genom att vara en kreativ och strukturerad partner till våra kunder stödjer vi deras utvecklingsresa. Vi hjälper kunden att organisera marknadsarbetet och målmedvetet jobba med sitt varumärke. Vi är även drivande i det löpande kommunikationsarbetet.

Hos oss är varje medarbetare en nyckelperson och vi är måna om att skapa rätt förutsättningar för dig att leverera det som våra kunder värdesätter. Vi erbjuder både frihet och möjligheter att ta ansvar. Att känna sig delaktig i utvecklingen av ohappa och att det är okej att vara som man är – det tycker vi är viktigt. Därför verkar vi efter våra tre värdeord: okomplicerad, orädd och odryg.

Stämmer följande beskrivning in på dig?

Du är drivande och framåt. Du får med dig andra genom ditt inspirerande sätt att kommunicera. Du ser till att andra blir involverade och du sätter laget före jaget. Du har ett affärsintresse och kreativitet som gör att du ser och kan konkretisera lösningar för kundens utmaningar inom kommunikation, både externt och internt. Du har inga problem att ta kontakt med nya människor för att presentera lösningar som laget tillsammans skapar. Du tycker om att löpande vårda kundkontakter via mejl, telefon och besök. Du är strukturerad och är noga med att ärenden inte hamnar mellan stolarna eller rinner ut i sanden. Har du dessutom erfarenhet av marknadsföring, strategisk kommunikation och av att genomföra affärer med företag – då tycker vi att du ska söka tjänsten.

Vi erbjuder en dynamisk och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor i ett centralt och havsnära kontor i Hudiksvall. Möjlighet för distansarbete finns. Välkommen till en arbetsplats där du som medarbetare har stor betydelse för företaget, dina kollegor och våra kunder!

Dina arbetsuppgifter

Din roll på ohappa innebär både kund- och projektansvar, från uppstart till leverans och uppföljning. Din huvuduppgift som kundansvarig projektledare är att sälja in, presentera och leverera våra tjänster till både nya och befintliga kunder. Som kundens första kontakt lyssnar du in och kartlägger behov och förutsättningar. Du sammanställer projektets ramar och skapar offerter som underlättar för kunden att ta beslut. I projekten fördelar du ansvar och arbetsuppgifter till teamet på ohappa och tillsammans tar ni fram och presenterar lösningar som ger resultat för kunden. Du arbetar mot tydliga mål med avseende på ekonomi och kvalitet. Vi på ohappa lägger stor vikt vid långsiktiga kundrelationer och arbetar fokuserat för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Din roll innebär att du behöver vara rådgivande i kundens arbete med att planera marknadsförings- och kommunikationsinsatser. Därför behöver du erfarenhet av liknande arbeten. Antingen har du jobbat på en kommunikationsbyrå tidigare eller så har du ansvarat för och genomfört liknande projekt på kundsidan.

Genom ditt arbete är du med och bidrar till våra kunders tillväxt och du har en aktiv roll i arbetet med att utveckla kundernas marknadsföring, kommunikation och försäljning. Ut mot kund är du rådgivande inom marknadsföring och kommunikation samt att du presenterar lösningar och offererar projekt.

Internt har du övergripande ansvaret för att projekten blir genomförda genom att tydligt kommunicera, involvera och engagera dina medarbetare. I projektets genomförande samverkar du med produktionsledare som ger dig stöd och koordinerar de resurser som behövs för projektet. Du har ett ekonomiskt ansvar för projektets budget och är huvudansvarig för kundrelationen.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt på din personlighet och dina värderingar. Hittar vi inte rätt person under rekryteringsprocessen så kommer vi inte att erbjuda tjänsten till någon.

Vår geografiska huvudmarknad är idag Hälsingland och Stockholm. Ambitionen är att utvidga vår marknad geografiskt, vilket innebär att tjänsten kan komma att innefatta resande.

Tjänsten är heltid och med fast lön.

Ansökan

ohappa samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.

Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult
Olof Westling
olof.westling@clwork.se
073-351 27 34

eller till ohappas VD
Ola Engman
ola.engman@ohappa.se
070-250 77 22

Skicka in din ansökan

Välkommen med din ansökan senast 21/1 2022.

Vårt mål är att tjänsten ska tillsättas under våren 2022.