Filmen som gör att det drar i mungiporna och värmer i hjärtat

Kund: Hälsinglands Sparbank Kategori: #Koncept #Grafisk Produktion

För att presentera Hälsinglands Sparbanks koncept ”Vi ger tillbaka” på ett lättsamt och roligt sätt, producerade ohappa en film med hjälp av en minst sagt blandad kavalkad som skymtas i rutan...

Halsinglands Sparbank

Hälsinglands Sparbank finns på orterna Hudiksvall, Delsbo, Järvsö och Lucksta. Sparbanken tillhandahåller finansiella tjänster som gör nytta för människor och företag så att de kan utveckla sina ekonomier och göra goda affärer.

Ohappa Casebilder Sparbanken01

ohappa har sedan 2008 arbetat med flera olika uppdrag för Hälsinglands Sparbank. När banken tidigare i år önskade att presentera konceptet ”Vi ger tillbaka” och deras stora engagemang i föreningslivet, valde de att vända sig till oss.

Ohappa Casebilder Sparbanken03

Vi tog fram förslag på idéer och tillsammans med Hälsinglands Sparbank fattades beslutet att producera en kortare film för att visualisera konceptet. Inför inspelningen skapades en storyboard och manus. I samarbete med en professionell fotograf/filmare spelades produktionen in i ohappas egna film- och fotostudio i anslutning till kontoret i Hudiksvall.

Några av ohappingarnas barn fick möjligheten att skådespela och resultatet blev en härlig film som gör att det drar i mungiporna och värmer i hjärtat. I filmen syns en blandad kavalkad med allt från André Myhrers slalomdräkt till ridstövlar i några storlekar för stort.

Ohappa Casebilder Sparbanken02

Filmen har publicerats i Hälsinglands Sparbanks sociala medier och visats på jumbotronen i Glysisvallen i samband med Hudik Hockeys hemmamatcher. Vidare har materialet använts i samband med annonser och annat marknadsföringssyfte.

ohappa är smidiga och lättsamma att samarbeta med och kan på ett professionellt sätt göra verklighet av de idéer och önskemål som jag som kund kommer med.

Anna Karin Edeborg

Marknadsansvarig

Hälsinglands Sparbank

Anna Portrait

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait

Vill ni skapa mervärde till ert företag med rörligt material?

Läs vår integritetspolicy

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait