Implementering av webinarplattform på uppdrag av Senseair

Kund: Senseair Kategori:

Covid-19 har skapat stora förändringar i samhället och tvingat företag världen över till nya arbetsrutiner. Ett företag som snabbt sökte sig till nya sätt att arbeta var Senseair. Med en önskan om att kunna livestreama möten och presentera produkter digitalt valde Senseair att vända sig till ohappa.

Senseair Logo

Senseair AB är en global leverantör av luft- och gasavkänningsteknik, som producerar högkvalitativa sensorprodukter för mätning av luft med icke-spridande infraröd teknik (NDIR). Huvudkontoret ligger i Delsbo, Sverige.

Ohappa Casebilder Webinar04 (1)

När myndigheterna uppmanade till social distansering och alla traditionella möten och fysiska evenemang blev inställda, sökte Senseair efter nya sätt att interagera med sina kunder och skapa kundengagemang.

Ohappa Casebilder Webinar08

ohappa hjälpte Senseair att integrera webinarplattformen WebinarJam till deras webbsida, där de nu fortsatt kan demonstrera företagets teknik och tjänster digitalt och aktivt interagera med befintliga och nya potentiella kunder.

Ohappa Casebilder Webinar05

ohappa har på ett smidigt och professionellt sätt stöttat oss att komma igång och lansera en webinarplattform. De är otroligt hjälpsamma och snabba på att återkoppla med värdefull input.

Adiam Tewelde

Marketing Communication Manager

Senseair AB

Anna Portrait

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait

Behöver ni hjälp att implementera en webinarplattform?

Läs vår integritetspolicy

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait