Produktlansering av Spendrups vattenlösning Linné

Kund: Spendrups Bryggeri AB Kategori: #Koncept #UX #Utveckling Producerat: 2019-2020

Inför lanseringen av Spendrups vattenlösning Linné fick ohappa uppdraget att ta fram digitalt och tryckt material, som förklarar vilka fördelar Linné ger Spendrups restaurangkunder.

Spendrups Pos RGB

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som grundades 1897 i Grängesberg. Under åren har Spendrups samlat på sig mängder av kunskap, som bland annat förmedlas i form av ett växande utbildningsutbud riktat mot både företagare och personal inom krog och restaurang.

Uppdraget startade med en videoproduktion som filmades i Stockholm på Orrefors Showroom och på en restaurang i Hudiksvall. Filmen kompletterades med tryckt material och en webbsida som fungerar som ett stöd för kunder och Spendrups säljare.

Ohappa Casebilder Linne Webb

Med hjälp av text, bild och video förklaras vattenlösningen på ovanligtvanligtvatten.se. ohappa stod för webbutveckling samt innehållsproduktion. På webbsidan finns även en lönsamhetskalkylator där restaurangägarna kan räkna ut hur mycket de kan tjäna genom att använda Linné.

Ohappa Casebilder Linne 01

Till Linnévattnet finns en karaff i tre utföranden som tagits fram i ett samarbete mellan formgivaren Erika Lagerbielke, Orrefors och Spendrups. ohappa skapade karaffens förpackningsdesign.

Med stor lyhördhet, professionalism och kompetens tog sig ohappa an uppgiften och skapade vid sidan av införsäljningsfoldrar och annonsmaterial även hemsidan ovanligtvanligtvatten.se. ohappa skapade webben utifrån vår kravställning men gav själva egen input som gjorde den ännu bättre. Uppdraget innebar även att ohappa spelade in en film, vilken blev utomordentligt bra. Skönt att arbeta med en byrå som tänker själva och levererar över förväntan – dessutom i tid!

Andreas Bjerketorp

Affärsområdeschef/Chef affärsutveckling

Spendrups Bryggeri AB

Anna Portrait

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait

Behöver ni hjälp med material till er webbsida?

Läs vår integritetspolicy

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait