Logotyper, lanseringsmaterial och appdesign på uppdrag av Teleste

Kund: Teleste Kategori:

Teleste är ett av världens största företag inom kommunikations- och informationslösningar i publika miljöer. Sedan 2016 har företaget ökat sina satsningar i Sverige och ohappa har hjälpt till inom flera olika områden som till exempel logotyper, broschyrer, presentationer och design av den nya appen NOC.

Teleste Logo Blue

Teleste erbjuder en integrerad produkt- och serviceportfölj som gör det möjligt att bygga och driva ett bättre nätverkssamhälle. Företaget grundades 1954 i Finland och har idag kontor i 20 länder. Nettoomsättningen 2019 låg på ca €235 miljoner.

Event1

Inför lanseringen av Connected Zone - Telestes satsning inom trygghet i offentliga miljöer, fick vi bland annat uppdraget att skapa logotyp, inbjudningar, broschyrer, väggdisplayer/ bildspel och besökstaggar. Lanseringen genomfördes på Fotografiska i Stockholm inför inbjuden press och nyckelpersoner inom kollektivtrafik, kommuner och landsting.

Event2

Under åren har vi fått hjälpa Teleste Sweden i många spännande projekt. Vi har bland annat fått vara med och formge den nya säkerhetsappen NOC som lanseras på marknaden inom kort. Vi har även producerat nya prislistor, folieringsfilm, produktblad och broschyrer för flera av Teleste Swedens produkter.

Event3

Samarbetet med ohappa har varit mycket bra genom åren. Deras professionalitet och kreativa idéer i både text och form har hjälpt oss att nå ut till vår målgrupp på ett effektivt sätt. Vi har mycket spännande saker på gång och vi ser fram emot att fortsätta samarbetet framöver.

Stig Waldemarsson

Director VSI

Teleste Sweden

Anna Portrait

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait

Behöver ni hjälp med er logotyp, lanseringsmaterial eller design av app?

Läs vår integritetspolicy

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait