Så här jobbar vi

Vi backar upp marknadsorganisationer och gör det som de själva inte hinner, kan eller vill göra. Eller så tar vi rollen som extern marknadsavdelning som sköter allt. Vi hjälper företag att bli starka, få ordning och reda i kanalerna, förankra det som de är bra på och bli bättre på att kommunicera.

Som en kreativ och strukturerad partner kan vi göra precis det ni är i behov av just nu. Vi kan exempelvis ta ert varumärke till nya höjder formmässigt, stärka ert arbetsgivarvarumärke, driva ett mässprojekt eller hålla sociala medier uppdaterade – ni väljer.

Specialiserade inom B2B

Våra kunder finns i massor av olika branscher – nästan alla inom B2B. Många är verksamma på en global marknad, andra enbart i Sverige. De flesta av kunderna har ingen dedikerad marknadschef – ansvaret kan ligga hos försäljningschef, vd eller innesälj.

Vi vänder oss i huvudsak till B2B, främst mellanstora och stora företag, men det är inte antalet anställda som styr. Vi jobbar också med företag med relativt få anställda, men som står inför en utvecklingsfas, börsnotering eller annan tillväxt.


Både vi och du vet att bra och genomtänkt kommunikation tar tid. Det finns ingen “quick fix” eller magisk lösning. Att lyfta ett bolag handlar om människor och relationer. Alla måste med på båten och tro på att ni kommer lyckas – styrelse, ledning, sälj, HR, produktion, utveckling, ja hela gänget.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss. Vi ser fram emot att lära känna ditt företag.

Kundresan

Affärsdrivande kommunikation som bygger varumärke och kundrelationer

Du vill utveckla en väl fungerande marknadskommunikation som både bygger varumärke och skapar nya affärer. Men hur skapar du en framgångsrik, tydlig och kontinuerlig kommunikation som håller över tid?

Medarbetarresan

Kommunikation som bygger arbetsgivarvarumärke och stödjer rekrytering

Många B2B-företag skriker idag efter personal med rätt utbildning, kompetens och erfarenhet. Men hur attraherar ditt företag dem på bästa sätt? Vi hjälper dig att skapa ett företag som syns, märks och hörs av dina framtida stjärnor.

Behöver du hjälp på din kommunikationsresa? Hör av dig!

Avatar

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99 anna@ohappa.se