OM OHAPPA

Vi gör marknadschefer till hjältar

Helhetslösningar inom marknadsföring och kommunikation

ohappa är en kommunikationsbyrå som levererar tjänster inom marknadsföring och kommunikation. Vi arbetar 360° och formar vår verksamhet utifrån våra kunders behov av stöd inom marknadsområdet.

Affärsdrivande och resultatinriktad marknadsföring och kommunikation är vår specialitet. Stort fokus ligger på digitalisering av marknadsföring och sälj, andra viktiga delar är det personliga mötet, strategi, planering och innehållsproduktion.

I vissa fall agerar vi som helt fristående marknadsavdelning och tar ansvar för helheten, driver strategiska frågor och sköter både produktion och drift, eller så kompletterar vi interna marknadsresurser på företag eller globala koncerner. I andra fall arbetar vi med enskilda uppdrag eller avgränsade projekt för både små och större företag. Vi är redo att bistå dig i smått som stort. Läs mer om hur vi jobbar och våra tjänster

Merparten av våra kunder finns inom B2B, men vi har även lång erfarenhet av arbete med B2C kunder, till exempel inom tjänstesektor, besöksnäring, personlig assistans, kultur och medicinteknik. Inom B2B arbetar vi med koncerner och enskilda företag inom verkstadsindustrin, i skogsbranschen och inom telekom. Tekniskt komplicerade produkter och nischade marknader är inget vi bangar för. 

Vissa av våra kunder har sin verksamhet i Sverige, men de allra flesta verkar på en internationell marknad. Ett globalt perspektiv i marknadsarbetet är självklart för oss. Mer om våra kunder.

Vår ledstjärna är att göra marknadschefer till hjältar

Det betyder för oss att vi lyckas när våra kunder lyckas. Vårt uppdrag är att skapa tillväxt och konkreta resultat hos våra kunder och därmed höja medvetenheten om vad relevant marknadsföring kan betyda i praktiken. Läs mer

Många svenska företag kan växa ytterligare, särskilt om de stärker sin digitala säljkraft. Vi verkar för att höja medvetenheten hos företag kring kommunikation, marknadsföring och sälj och hur det kan driva affärer. Mer om hur du kan utveckla din digitala säljare

Våra värdeord i företaget är okomplicerad, orädd och odryg

För oss är våra värdeord viktiga förhållningssätt på flera plan. okomplicerad betyder att vi vill vara enkla att ha att göra med. Det finns ingen anledning att krångla till saker i onödan. orädd står för kreativitet som kräver både mod och lyhördhet, men också för att vi står med båda fötterna på jorden och är modiga nog att våga säga ifrån när det behövs. odryg betyder för oss att vara prestigelös, ödmjuk och personlig, men också att verka för det goda – både i relationer och i arbetet.

Raka besked är vår hederssak

Det sägs ibland att det är svårt att köpa in marknadsföringshjälp. Branschen får stundtals kritik för att vara luddig i sin prissättning och lämna förslag som ligger långt ifrån kundernas vardag. Vår ambition är att vara raka och tydliga i vår kommunikation. Kanske ligger det i vår norrländska själs natur att vi inte gillar onödigt tjafs och höga hästar. Vi vill att du ska kunna vara dig själv, känna dig trygg med vad och när vi levererar och vad vi kostar. Hör gärna av dig så berätta vi mer.